verjaardagsfeest

op zoek naar een originele activiteit tijdens het verjaardagsfeest van je kind?

Workshopinhoud
Met elkaar kiezen we een passend thema, bijvoorbeeld ik ben jarig!, superhelden, kristallen, vriendschap, kikkers of de lente.
De Zonnegroet, yogaspelletjes, massage, houdingen (alleen of samen), de kinderen liggen even op de mat voor een mooi verhaal; er is veel mogelijk.
Halverwege is er een pauze om iets gezonds te eten en te drinken en aan het eind is er iets creatiefs te doen. Iedereen krijgt zo een blijvende herinnering van het Helden Yoga verjaardagsfeest mee naar huis!

Leeftijdsgericht
De inhoud van de workshop is helemaal afhankelijk van de leeftijd en interesses van de kinderen. Voor kinderen van 4 jaar oud maak ik een andere workshop dan voor kinderen van 13 jaar.
Het kind kan ik in het middelpunt zetten tijdens de workshop maar dat hoeft niet. In de 1,5 uur dat ik er ben, is er een verjaardag en yoga; een keer een ander feest!

De yogaworkshop kan thuis, in de tuin, in een park of in een door de ouders of verzorgers afgehuurde ruimte plaatsvinden.

Praktisch
De prijs is 16 euro per kind, de deelname is voor maximaal 12 kinderen, inclusief jarige en broertjes of zusjes en afhankelijk van bijkomende kosten (parkeer- of reiskosten, eventuele pauzesnack en drinken en aankleding) varieert de totaalprijs.
Samen overleggen we de inhoud van het yogafeest en praktische zaken.

Meer kinderen of een langer tijdspan kan ook! 

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via info@heldenyoga.nl of 06-52052797

Het was zo bijzonder om een yogales van je te krijgen voor mijn zoontje Lou. Iedereen was echt lovend.
We vonden het een geweldige dag! Dank nog!

Tineke en Lou